Hoe te kiezen wat te geven

 

Gezonde babyvoedingProbeer deze eens op jezelf als je moeite hebt te kiezen wat je je hongerige kind tijdens de maaltijd geeft: Zet iets kouds op zijn dienblad, zoals koude appels of hardgekookte eieren. Deze eenvoudige truc maakt je kind losser en bevordert de communicatie. Blijf bij hem zitten en voel aan wat hij voelt.

Probeer een niet-zo-hongerig kind voorzichtig eten te geven, om te voorkomen dat het plezier in eten wordt weggenomen. Begin gewoon met ongeveer 10 minuten non-verbale communicatie, want veel kinderen kunnen zich prima emotioneel concentreren op etenstijd.

Sommige kinderen moeten worden aangespoord om te eten. Laat ze boertjes laten voordat u ze opdient en zoek uit hoe en aan wie u om hulp kunt vragen.

Verwacht dat kinderen tussendoor zullen huilen. Wees voorbereid. Neem ze mee naar het dichtstbijzijnde boertje maatje. (Alsof!)

De meeste kinderen vinden eten lekkerder als ze in beweging zijn: lopen, rennen, springen. Dat betekent dat ze meer vragen. Gebruik dit in uw voordeel.

Laat hem eten als hij honger heeft, maar bereid baby-sit activiteiten voor op meer traditionele maaltijden. Vier uur per dag eten kan een uitdaging zijn als u niet bent toegerust om aan deze eisen te voldoen.

Wees voorbereid op een afbraak van de vegetarische maaltijd. En waarschijnlijk een huilend kind als dat het geval is!

Veel kinderen hebben per ongeluk een vis, pinda, of ei in hun gezicht gekregen.

Eten is een uiting van macht: “Dit ben ik.” Het kan ook verwarrend zijn. Houd de betekenis en het doel duidelijk en eenvoudig. Vermijd de overgang tussen maaltijd en tussendoortje.

Neem het hele avontuur en het succes ervan in uw greep – regelrecht over de maaltijd en al het andere. Lees dagelijks over de behoeften van je kind en vul je schema’s aan. Ouderschap is uitdagend maar leuk als je weet wat je moet oppikken tijdens deze reis van trechteren door Barnes en Martins en==een appel en een hap yoghurt.

Posts created 3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top